تصویر هاستینگ
آموزش انتقال هاست به هاست دیگر

آموزش انتقال هاست به هاست دیگر

شاید برای شما نیز پیش آمده باشد که بخواهید اطلاعات سایت خود را به هاست دیگری انتقال دهید. انتقال اطلاعات سایت با کمک بک آپ گرفتن و بازگردانی آن در هاست مورد نظر قابل انجام است. اگر مالک یک سایت وردپرسی هستید و قصد دارید اطلاعات هاست کنونی خود را به هاست دیگری منتقل نمایید به جزء اطلاعات هاست از اطلاعات دیتابیس نیز باید بک آپ بگیرید. برای انجام این فرایند به صورت اصولی آموزش انتقال هاست به هاست دیگر چیزی است که به آن نیاز دارید.

چرا باید هاست سایت را تغییر دهیم؟

ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که چرا باید هاست سایت را تغییر دهیم یا به آموزش انتقال هاست به هاست دیگر بپردازیم. در این بخش از مطلب مهم ترین دلایل تغییر  هاست را بیان میکنیم.

  • کم بودن فضا

در ابتدا ممکن است سایت شما صفحات و اطلاعات کمی داشته باشد. با گذشت زمان تعداد صفحات و اطلاعات افزایش پیدا می کنند و شما به فضای بیشتری نیاز خواهید داشت. این مسئله در فروشگاه های اینترنتی به وفور مشاهده می شود. زمانی که با کمبود فضا برای داده های سایت رو به رو شدید بهترین کار تغییر هاست است.

  • وجود مشکل در سرعت سایت

کاربران تمایل دارند از سایتی استفاده کنند که سرعت بالایی دارد. سایت های با سرعت پایین حوصله کاربر را سر می برند و باعث می شوند که تمایل داشته باشد از آنها خارج شود. خروج کاربر از سایت می تواند تاثیرات منفی زیادی روی سئو بگذارد و رتبه سایت شما را کاهش دهد. چنانچه بارگذاری وبسایت شما از سه ثانیه بیشتر طول میکشد بهترین اقدام ارتقا هاست است.

  • افزایش تعداد Downtime‌ های سایت

به حالتی که یک سایت از دسترس خارج می شود و کاربر امکان بازدید از آن را ندارد حالت Downtime می گویند. سایت باید همیشه برای کاربر قابل دسترس باشد تا بتواند به سادگی از آن بازدید کند. چنانچه این اتفاق برای سایت شما رخ دهد و کاربر نتواند از آن دیدن کند قطعا سایت دیگری را جایگزین خواهد کرد.

  • افزایش امنیت

 یکی از مهم ترین دلایل انتقال هاست به هاست دیگر افزایش امنیت است. پس از مدتی که سایت شما شروع به رشد کردن میکند و اطلاعات آن هر روز در حال افزایش است به یک هاست با امنیت بالا نیاز پیدا خواهید کرد. همانطور که میدانید امنیت سایت اهمیت ویژه ای دارد و هرگز نباید از آن غافل شوید. برای اینکه یک هاست با امنیت بالا داشته باشید بهترین کار استفاده از خدمات شرکت های معتبر در این زمینه است.

نکات مهم قبل از انتقال سایت

پیش از انتقال هاست به هاست دیگر نکات مهمی وجود دارند که لازم است آن ها را بدانید. هر چقدر حجم بک آپ سایت بیشتر باشد فرایندهایی مثل بک آپ گیری و بازگردانی نیز با سرعت پایین تری انجام می شوند. نکته حائز اهمیت در این زمینه این است که به حجم اطلاعات سایت و بک آپ توجه داشته باشید تا مشکلی در زمان انتقال به وجود نیاید.

زمانی که قصد بازگردانی اطلاعات را دارید باید حواستان باشد که حجم هاست مقصد با حجم اطلاعات شما همخوانی داشته باشد. اگر هاست شما فضای کافی نداشته باشد پروسه انتقال با مشکل مواجه خواهد شد. چنانچه دیتابیس دارای جدول ها، سطرها و حجم زیاد باشد ممکن است عملیات ریستور دیتابیس دچار اختلال شود.

توصیه میکنیم در جهت محافظت از امنیت اطلاعات سایت به صورت منظم از این دیتاها بک آپ گیری کنید و آن ها را در یک فضای امن نگه دارید. با انجام این کار با رخ دادن مشکلات احتمالی دیگر نیازی نیست نگران از دست رفتن اطلاعات خود باشید.

انتقال اطلاعات هاست به صورت دستی

در این قسمت از آموزش انتقال هاست به هاست دیگر قصد داریم به شرح روش انتقال اطلاعات هاست به صورت دستی بپردازیم. برای انجام این کار لازم است تا مراحل زیر را دنبال کنید.

  • بک آپ گیری از فایل ها

در قدم اول باید اقدام به بک آپ گیری از فایل های خود نمایید. در ابتدا باید به فایل منیجر هاست وارد شوید سپس فایل هایی که در پوشه Public_html قرار دارند را انتخاب و فشرده کنید. برای فشرده سازی  (زیپ کردن) فایل ها پس از انتخاب کردن همه آن ها روی گزینه Compress کلیک کرده و سپس

  Zip Archive را انتخاب نمایید. پس از انتخاب این گزینه برای اینکه فایل زیپ شما ایجاد شود روی Compress Files کلیک کنید. زمانی که فایل زیپ ایجاد می گردد شما به سادگی می توانید آن را دانلود کنید. با کلیک روی فایل و انتخاب گزینه Download به راحتی می توانید این کار را انجام دهید. پس از اتمام پروسه دانلود با وارد شدن به سرویس میزبانی‌ وب سی پنل جدید می توانید اقدام به انجام مراحل آپلود نمایید.

  • منتقل کردن اطلاعات به هاست جدید

برای انجام این مرحله باید به کنترل پنل هاست خود وارد شوید و قسمت فایل منیجر را باز نمایید. در این قسمت لازم است تا مجددا وارد Public_html شده و گزینه Upload را انتخاب کنید. در ادامه باید فایل مورد نظر خود را انتخاب کرده و صبر کنید تا آپلود شود. پس از آپلود با انتخاب فایل،  آن را Extract کنید تا از حالت فشرده خارج گردد.

  • خروجی گرفتن از دیتابیس

اکنون نوبت به انتقال دیتابیس می رسد که این کار نیز به صورت دستی قابل انجام است. در جهت انجام این مرحله باید وارد PHPmyadmin شده تا بتوانید دیتابیس های به وجود آمده را ببینید. برای خروجی گرفتن از اطلاعات دیتابیس باید وارد بخش Export شوید. در قسمت Export method باید اقدام به انتخاب روش خروجی گرفتن کنید. در بخش Format همانطور که از نامش مشخص است باید فرمت خروجی را انتخاب نمایید. پس از انجام این مراحل باید روی گزینه Go کلیک کرده تا فایل خروجی برای دانلود کردن آماده شود. پس از دانلود باید این فایل را زیپ کرده و نگه دارید.

  • ایجاد کردن دیتابیس در هاست جدید

پس از خروجی گرفتن از دیتابیس باید به میزبانی وب جدید وارد شوید و اقدام به ایجاد یک دیتابیس کنید. برای انجام این فرایند باید MySQL Database Wizard را در صفحه نخست سی پنل پیدا کرده و وارد آن شوید. هنگامی که به این قسمت وارد می شوید صفحه ای که به ایجاد دیتابیس مرتبط است نشان داده خواهد شد و شما باید اطلاعات دیتابیس را وارد نمایید.

  • انتقال دیتابیس

برای اینکه دیتابیس را به هاست جدید منتقل کنید وارد بخش phpMyAdmin شوید و دیتابیس وب قبلی را به این دیتابیس انتقال دهید. در قسمت phpMyAdmin دیتابیس مورد نظر را انتخاب کنید. پس از انتخاب دیتابیس باید روی گزینه import کلیک نمایید. در انتها لازم است تا اطلاعات مربوط به دیتابیس جدید را روی CMS متصل کنید. پس از انجام این مرحله راه اندازی وبسایت شما انجام می شود.

بک آپ گیری از اطلاعات هاست، دامنه و دیتابیس فعلی

برای انتقال هاست به هاست دیگر باید از اطلاعات هاست، دامنه و دیتابیس فعلی بک آپ بگیرید. در قدم اول باید اقدام به پیدا کردن دیتابیس متصل به هاست مورد نظر کنید. برای انجام این مرحله باید وارد دایرکت ادمین شوید. چنانچه تمایل دارید از همه اطلاعات هاست کنونی خود بک آپ تهیه کنید باید مورد پشتیبان از تمامی دامنه ها و دیتابیس ها را انتخاب نمایید.

بعد از اینکه نوع دیتابیس را انتخاب کردید باید روی گزینه ادامه کلیک کنید. در مرحله بعدی باید محتوایی که قصد منتقل کردن آن به هاست جدید را دارید انتخاب کنید. اگر انتخاب شما تمام موارد بود باید اجازه دهید گزینه ها به حالت تیک خورده باقی بمانند. بعد از انجام این مرحله روی گزینه ادامه کلیک کرده و مکان ذخیره کردن اطلاعات را تعیین کنید.

در بخش بعدی سه روش برای ذخیره کردن اطلاعات پیش روی شماست. اگر تمایل دارید دیتاهای مربوط به نسخه پشتیبان را روی فضای هاست کنونی ذخیره کنید باید از گزینه “Local” استفاده نمایید. چنانچه قصد شما ذخیره اطلاعات هاست روی هاست دیگر از طریق پروتکل FTP است باید گزینه “FTP” را انتخاب نمایید.

بارگذاری اطلاعات در هاست جدید

برای بارگذاری اطلاعات در هاست جدید باید در شاخه “backups” فایل را آپلود کنید. برای انجام این پروسه باید وارد قسمت مدیریت فایل شوید. ممکن است در این بخش شاخه “backups” از قبل وجود داشته باشد در این صورت دیگر احتیاجی نیست  این مرحله را انجام دهید. در صورت عدم وجود این شاخه باید راست کلیک کرده و گزینه New Directory انتخاب کنید تا بتوانید این شاخه را بسازید.

پس از ساخت شاخه باید نام آن را انتخاب کنید. بعد از ایجاد کردن شاخه باید اطلاعات مربوط به فایل بک آپ را در این قسمت آپلود نمایید. برای انجام این عملیات کافیست وارد شاخه backups ساخته شده توسط خودتان شوید و پس از راست کلیک گزینه Upload Files Here را انتخاب کنید.

در این قسمت روی Select کلیک کرده و فایل بک آپ خود را انتخاب کنید و منتظر بمانید تا به صورت کامل آپلود شود. پس از اتمام این مرحله باید اطلاعات بک آپ را بازگردانی کنید. برای انجام این کار باید به دایرکت ادمین و پس از آن به قسمت ایجاد/بازگردانی آرشیوهای بک آپ وارد شوید.

اکنون فایل را در جهت بازگردانی انتخاب کنید. برای انتخاب قسمت هایی که تمایل به بازگردانی آن ها را دارید می توانید روی دکمه “تنظیمات بازگردانی را انتخاب کنید”کلیک نمایید. با کلیک روی گزینه بازگردانی فایل های انتخاب شده، عملیات بازگردانی اطلاعات بک آپ شروع می شود.

سخن آخر

دلایل مختلفی وجود دارند که ممکن است باعث شوند تا شما به آموزش انتقال هاست به هاست دیگر نیاز پیدا کنید. در طول متن به طور جامع به بررسی این موارد پرداختیم. در صورت مشاهده هر یک از موارد ذکر شده باید اقدام به انتقال هاست خود به یک هاست جدید نمایید. اگر در این زمینه به کمک یا راهنمایی نیاز دارید می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

سوالات متداول

انتقال دامنه با انتقال هاست چه تفاوتی دارد؟

انتقال دامنه فرایندی است که ما در آن مرجع ثبت را تغییر می دهیم و ربطی به سرویس دهی سایت ندارد. در مقابل انتقال هاست به مفهوم تغییر در سرویس دهنده اطلاعات سایت است.

منظور از پهنای باند چیست؟

به حجم اطلاعاتی که میان سرور میزبانی وب و بازدید کننده سایت رد و بدل می گردد پهنای باند می گویند.

 هاست اشتراکی چیست؟

هاست اشتراکی نوعی سرور بسیار قدرتمند است که منابع آن بین چندین سایت مختلف اشتراک گذاری میشوند.

5/5 - (1 امتیاز)

2 دیدگاه ها

  • اگر در طول انتقال هاست، سایت من از دسترس خارج شود، چه کاری باید انجام دهم؟

  • آیا در طول انتقال هاست وب سایت من از دسترس خارج میشه؟

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *